FOR YOU FOLKS  ABROAD Visit my FaceBook Page or go directly to my Airbnb Experience page: Songwriting with an Awarded Producer

SONGWRITING LES

'Stop writing songs, Start writing HITS'

Krijg les in een echte muziekstudio

Altijd al eigen liedjes willen schrijven? Of last van writers block? Of moeite met het afmaken van song ideetjes? Of leer je graag nog wat songwriting technieken erbij?

Er is niets leuker voor mij op deze wereld dan liedjes schrijven en ik vind het heerlijk om mijn kennis met je te delen, je te inspireren, je zal nooit meer last hebben van inspiratieloze dagen.. wat nou, writersblock!

Je hoeft zelfs geen instrument te kunnen bespelen om een liedje te schrijven. Songwriting les! Waag het erop en neem die sprong!

Over mij:

Ik ben een awarded songwriter producer. Ik heb Vocal Jazz gestudeerd aan het AHK, maar ben allround zangeres en heb gezongen in verschillende stijlen muziek zoals Musical, Gospel, Pop, Rock, Blues en Soul. De hele wereld heb ik afgereisd als zangeres en piano entertainer. Na het winnen van mijn BUMA Award in 2010, ben ik me  gaan focussen op het schrijven en produceren van muziek. Ik had vanaf dat moment tevens een eigen column in muzikanten magazine Bandcoach en heb ook bands mogen begeleiden in het schrijven van eigen liedjes. Er is muziek van mij geplaatst in TV series zoals Riverdale, Better Things en Graves.

Naast het schrijven van liedjes schrijf ik veel instrumentale soundscapes en cues.

Ik vind het heerlijk om samen te schrijven met anderen. Samen schrijven is zo ontzettend stimulerend. Ik leer er persoonlijk veel van. Het maakt dat je vliegt, stopt writers block, ontwaakt de muze in je. Na een schrijfdag ga je naar huis met een blij gevoel en koffer vol inspiratie.

Awaken the inner muse, start writing songs!

Songwriting Lessen. Zowel in het Nederlands als Engels.

Een kleine greep van wat we o.a. gaan doen:

- Song Mapping en Planning.

- Muziek:

- Prosodie

- Melodie en connectie met de emotie

- In kaart brengen wat het Thema van je lied kan zijn

- Hoe je aan Song-ideeën, Melodieën en op akkoorden kan komen

- Uitwerken van song ideeën

- Uitwerken van tekst ideeën

Technieken, o.a.:

Verschillende akkoordstructuren leren herkennen en toepassen

Melodieën verzinnen op bijvoorbeeld bestaande akkoorden of 'Ghost- liedjes'

Teksten schrijven op bestaande melodieën, om songstructuren onder de knie te krijgen.

Speed-songwriting. IMM techniek (Immersion Music Method).

Basis studio techniek:

- Zelf opnames maken in bijvoorbeeld Garageband.

FOR YOU FOLKS  ABROAD Visit my FaceBook Page or go directly to my Airbnb Experience page: Songwriting with an Awarded Producer