Our Bio
 

MISSTRI, een denderende Soul trip met een knipoog naar de 60‘s. MISSTRI is een feestelijke vintage Soul band met eigen werk, bestaande uit 8 muzikanten waaronder de drie leading ladies: miss Marion, miss Debora en miss Debby.


Nu, begin 2016, presenteert MiSSTRi haar swingende up-tempo single, en videoclip, ʻWhoop Whoopʼ, een voorproefje van MiSSTRi's, in productie zijnde, debuut album. Op elk podium zal dit nummer nog lang na-gonzen. Whoop Whoop!


Als in een denderende Soul-trip word je door MiSSTRiʼs eigen nummers ʻMisstrifiedʼ. Feelgood muziek, met hier en
daar een humoristische noot, overgoten met de ʻglitter en glamourʼ uit de hoogtijdagen van Motown, Stax, Aretha
Franklin, Ike & Tina Turner, Gladys Knight en female vocalgroups zoals The Supremes. Dit alles op de basis van
stevige ʻFunkbrothersʼ dampende klanken.

Het idee voor MiSSTRi is ontstaan uit een jaarlijks terugkerend ʻBlues Brothers Tributeʼ concert in Duitsland, waarbij een dames zangtrio o.l.v. miss Debora een ʻSpecial Guestʼ feature verzorgt. Een muzikale highlight tijdens het concert. Vanwege de vele complimenten over hun unieke samenzang en hun hechte vriendschap kwamen miss Marion, miss Debora en miss Debby op het idee om als zanggroep door te gaan. Kort daarna hebben meerdere vrienden/muzikanten zich enthousiast daarbij aangesloten waardoor MiSSTRi nu is uitgegroeid tot een complete 8-persoons energieke vintage Soul band.

A celebration experience in Hitsville USA!


MISSTRI’s debuut begon in 2013 met de release van hun up-beat Motown klinkende single ‘Love Is a Mystery’ met als boodschap: “.. Juist op het moment dat je de liefde niet meer verwacht, vind de liefde jou.. ” Al gauw stonden ze geboekt in Cultuurpodium de Boerderij, Zoetermeer, als voorprogramma van Incognito en Shakatak.


MISSTRI gaat terug naar de groove, die songs met hun swingende vibe.

MISSTRI, uw Soulfood recept voor een heerlijke MISSTRIeuze beleving. Whoop Whoop!MISSTRI is:

Michel Vink: drums

Maurice Telussa: bass

Tini Thomsen: Baritonsax and flute

Hans Hendrik: guitars / songwriter

Michiel de Jong: Vintage keys / songwriter

Miss Marion: vocals

Miss Debora: vocals / songwriter

Miss Debby: vocals